“BIZAR”  is het enige passende woord wat ik kan bedenken.  In 3 sessies bye bye burn-out en klaar met piekeren, slapeloze nachten, perfectionisme, ongelukkig en eenzaam voelen, schaamte, angst, minder waardig voelen en weer in staat om los te laten, vanuit intuïtie te leven zowel zakelijk als prive. En gezondere relaties aantrekken! 

 

Haar hoofd wilde zo graag begrijpen wat en hoe het in zo weinig sessies zoveel resultaat geboekt is. Geen huiswerk opdrachten en toch ervaart ze in de week tussen de sessies door dat er zoveel gebeurt. Een rollercoaster, maar dan op een positieve manier!

De voordelen die ze gedurende het traject ervaren heeft, makkelijker kunnen loslaten, niet lang meer doorwoekeren, beter slapen, in het nu leven en positief naar de toekomst kijken.

Ook zijn er een aantal situaties geweest waarbij ze – toen ze vanuit haar intuïtie sprak en handelde – het resultaat heel positief ervaren werd, ze juist complimenten ontving. En dat ze zich realiseerde dat als ze zich door haar hoofd had laten leiden, ze uit onzekerheid, minderwaardig voelen dit aan haar voorbij was gegaan.

Een klant die gericht is op analyses en wetenschap. Nog steeds niets van het proces snapt, maar door de snelle aantoonbare resultaten “het willen begrijpen” toch maar los heeft gelaten.

Kortom:

Yes, klaar met terugkerende emotionele blokkades!
Ze voelt zich weer vrij, zelfverzekerd, leeft in het nu en niet meer bang voor de toekomst!

In 3 sessies

🔚 Piekeren

🔚 Slapeloze nachten

🔚 Perfectionisme

🔚 Ongelukkig en eenzaam voelen

🔚 Schaamte

🔚 Angst

🔚 Minderwaardig voelen

Wel

🔜 zelfverzekerd

🔜 onafhankelijk

🔜 de juiste mensen aantrekken

Is zij nu in staat om op prettige manier grenzen te stellen, mensen die al lang in haar leven zijn liefdevol los te kunnen laten. Is ze zichtbaar meer ontspannen als ze haar collega’s moet geloven ;-).

Ze kan het nog niet helemaal bevatten dat door zo’n “simpele” en snelle methodiek te gebruiken zich nu al weer zoveel rustiger en gelukkiger voelt!

Alleen nog een korte sessie gepland ter evaluatie waarin we dit succes gaan vieren!

Kijk er nu al naar uit!

Naar eigen zeggen heeft ze geen geen vervolg traject met haar psycholoog meer nodig, ze kan namelijk niet bedenken wat hij/zij nu nog voor haar kan betekenen