Ik was heel sceptisch eigenlijk en dat bleef ik ook na de eerste sessie. Het is het achteraf gezien absoluut waard!  De onrust, het moeten, fysieke stress en niet energiek voelen zijn allemaal weg! Het perfectionisme is er nog wel, maar voelt nu juist op een prettige manier! Ik ben Manja toevallig tegengekomen, maar voelt alsof het zo heeft moeten zijn.

 

 

Voor de sessies gaf deze klant aan:

Ik ervaar elke dag stress. Elke dag kost mij energie of ik mijn werk wel (nog) leuk vindt, of en wat ik anders wil.
Ik moet heel veel van mezelf, waardoor ik ook weinig tijd heb voor mijzelf, terwijl ik die behoefte wel heel sterk voel.
Letterlijk en figuurlijk loop ik vast in het hier en nu. Dat voel ik vooral in mijn nek die altijd door stress vast blijft zitten.

Ik DENK dat ik keuzes kan maken om mij vrijer te VOELEN, ik WEET dat het kan. Alleen het VOELT niet zo dat ik die keuze heb.

Het allerergst zou ik vinden als er niets veranderd dat ik dat continue stressgevoel ervaar. De lichamelijke stress. Dat ik, ook al slaap ik goed, ochtends na een paar minuten na het opstaan al weer moe en zonder energie ben. Elke dag in mijn hoofd en maak mijzelf op den duur wijs dat het die dag wel dragelijk is.

Ik zou zo graag terugwillen naar hoe ik mij vroeger voelde. Veel relaxter, vrijer, meer humor en luchtigheid in mijn leven.

 

NA

Ik had niet echt verwachtingen van het traject. Ik was heel sceptisch eigenlijk en dat bleef ik ook, ook tot na sessie 2. Doet het wel iets, brengt het mij ergens?

Aan de andere kant had ik het gevoel dat het zo moest zijn. Vanaf het moment dat ik voor dit traject gekozen heb, kwamen dingen samen en er ineens waren en vonden dingen plaats, waardoor ik in een positieve spiraal terecht ben gekomen.

Dit traject heeft er zeker mede voor gezorgd dat ik nu ben waar ik wilde zijn.

Achteraf terugkijkend was ik wel blij dat ik de eerste sessie achter de rug had. Ik vond het een beetje vreemde manier en voelde dom. (A simple, silly story, red.).

En toch heeft het mij wel veel gebracht.

Ik gaf op een schaal van 0-10 (10 is ergst red.) toen ik begon. Mijn hele situatie een 8/9. Nu ervaar ik het nog maar als een 2, soms een 3!

De onrust, het moeten en niet energiek voelen zijn allemaal weg. Het perfectionisme is er nog wel, maar voelt nu juist op een prettige manier! (Houd niet meer tegen, het leven optimaal te leven red.)

Fysiek merk ik ook dat -ook al heb ik een goede of zelf juist soms een mindere nacht achter de rug- ik ochtends na een paar minuten WEL energiek voel om op te starten en weer zin heb op dingen op te pakken.

Ook ten aanzien van beslissingen over mijn toekomst tav werk. Eerst wilde ik niet te veel er mee bezig zijn en vooral rustig aan doen. En nu heb ik eigenlijk heel snel, gemakkelijk grotere/belangrijke beslissingen genomen die toch heel goed en passend voelen.

Het is het achteraf gezien absoluut waard!

Ik ben Manja toevallig tegengekomen, maar voelt alsof het zo heeft moeten zijn.